Top
Hyperrealistic-Portraits-Kyle-Barnes-iLike-mk-F

Хиперреалистички цртежи на младиот Кајл Барнс

Ви ги претставуваме цртежите на младиот и исклучително талентиран уметник од Северна Ирска, Кајл Барнс. При изработката на маестралните дела, уметникот користи само платно и мрсни бои.

Неговата работа е позитивно отценета од голем број експерти и магазини за уметност, а оваа година, Кајл ја доби и престижната статуетка „Towry“ за најдобар национален уметник на Ирска.

Кајл Барнс

Кајл Барнс

Hyperrealistic-Portraits-Kyle-Barnes-iLike-mk-002

Hyperrealistic-Portraits-Kyle-Barnes-iLike-mk-003

Hyperrealistic-Portraits-Kyle-Barnes-iLike-mk-004

Hyperrealistic-Portraits-Kyle-Barnes-iLike-mk-005

Hyperrealistic-Portraits-Kyle-Barnes-iLike-mk-006

Hyperrealistic-Portraits-Kyle-Barnes-iLike-mk-007

Hyperrealistic-Portraits-Kyle-Barnes-iLike-mk-008




Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>