Top
Hyperrealistic-Pencil-Drawings-Of-Celebrities-iLike-mk-F

Хиперреалистички цртежи на познатите личности

Настор Канаваро е Аргентински илустратор кој го привлече вниманието на светската јавност со одличните хиперреалистички цртежи од популарните личности. Тој за изработка на еден ваков цртеж користи само лист хартија и боички.

Критичарите велат дека неговата техника на изведба на косата и кожата на личностите кои ги црта навистина импресионира.

Hyperrealistic-Pencil-Drawings-Of-Celebrities-iLike-mk-001

Hyperrealistic-Pencil-Drawings-Of-Celebrities-iLike-mk-002

Hyperrealistic-Pencil-Drawings-Of-Celebrities-iLike-mk-003

Hyperrealistic-Pencil-Drawings-Of-Celebrities-iLike-mk-004

Hyperrealistic-Pencil-Drawings-Of-Celebrities-iLike-mk-006

Hyperrealistic-Pencil-Drawings-Of-Celebrities-iLike-mk-007

Hyperrealistic-Pencil-Drawings-Of-Celebrities-iLike-mk-008

Hyperrealistic-Pencil-Drawings-Of-Celebrities-iLike-mk-010

Hyperrealistic-Pencil-Drawings-Of-Celebrities-iLike-mk-011
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>