Top
sveknik6

Дополнете го домашниот амбиент со свеќници

Ако сакате да направите мала промена на амбиентот во Вашиот дом, без да правите некои големи промени, обидете се да постигнете тоа со свеќници. Дел од свеќниците на фотографиите можете да ги направите и сами. Без разлика на големината, обликот и бојата, можете да ги прилагодите согласно просторот, а тие ќе му дадат топлина и посебен шарм.

sveknik

sveknik3

sveknik4

sveknik1

sveknik2

sveknik5

sveknik7
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *