Top
diy-upcycle-rope-mirror-round-set-3

Направете сами уникатно огледало

Ако имате старо огледало, кое сеуште ви е омилено, а истото е веќе оштетено, со малку труд можете да го направите уникатно. Сѐ што е потребно е јаже или подебел коноп, силикон, изолир, ножици. Постапката е едноставна.

diy-upcycle-rope-mirror-round-materials

diy-upcycle-rope-mirror-round-hot-glue-2

diy-upcycle-rope-mirror-round-preparatiion

diy-upcycle-rope-mirror-round-hang

diy-upcycle-rope-mirror-round-hot-glue

diy-upcycle-rope-mirror-round-press

diy-upcycle-rope-mirror-round-set-2

diy-upcycle-rope-mirror-round-set
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>