Top
dekorativna-knjiga-iLike-mk-F

Декоративни книги за поубав амбиент во дневната соба

Доколку сте доволно креативни, книгите – нашите пријатели, освен што нè подучуваат, опуштаат и забавуваат, може да имаат и декоративна функција. Доколку имате стара книга со дебели корици за која сте сигурни дека повеќе не ви е потребна, ви предлагаме да ѝ доделите нова улога како неодоливна вазна за цвеќе. Едноставен и интересен детаљ како овој е добредојден во секој ентериер.

Како ви се допаѓа оваа идеја?

dekorativna-knjiga-diy-wuwu-magazine-1

dekorativna-knjiga-diy-wuwu-magazine-4

dekorativna-knjiga-diy-wuwu-magazine-5

Автор: Богољуб Кујунџиќ
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *