Top
abazur-za-lampu-diy-wuwu-magazine-3

Декоративен абажур за потполно нова естетска вредност на старата столна ламба

Просторот во кој живееме, можеме многу лесно да го оплемениме со помош на едноставни детали, а за тоа нѝ се потребни само малку труд и фантазија. Погледнете како можете во само неколку чекори да го промените белиот абажур и да добиете потполно нов. Следниве материјали ви се потребни за реализација на овој проект: ножици, лепак и картон во црна боја од кој ќе направите згради со различни големини и ќе ги залепите во внатрешниот дел на абажурот. Со добра желба и малку време ќе го направите овој интересен детал кој ќе даде потполно нова естетска вредност на старата столна ламба.

abazur-za-lampu-diy-wuwu-magazine-1

abazur-za-lampu-diy-wuwu-magazine-2

Автор: Богољуб Кујунџиќ
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>