Top

Некогаш треба да кренеш раце од некого

Некогаш треба да кренеш раце од некого…


Кликнете ТУКА за да ги погледнете нашите денешни содржини.

Станете наш facebook фан.
2 Коментари

  • Ana вели:

    попросветлен завршеток би бил: туку за да го оставиш другиот и себе малку да дишете. Кај пишува дека мора да си му/и потребна/потребен? Relax…

  • Hristina Jovcevska вели:

Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *