Top

“ЈАС во дилема” како Новогодишен подарок – ДОБИТНИЦИ

iLike.mk во соработка со издавачката куќа Нампрес и списанието TAA организираат мини-наградна игра по повод претстојните празници. Се што треба да направите е да го оставите Вашето име и презиме во панелот за коментари (на крајот од постов). Наградната игра ќе трае 5 дена.
СРЕЌНО!! :)

Добитници на книгата “ЈАС во дилема” се Катерина Младеновска – Саркисиан и Марија Најдановска. Наградите можете да ги подигнете во просториите на издавачката куќа Нампрес и списанието ТАА доколку сте од Скопје. Доколку сте од внатрешноста на Македонија Ве молиме испратете ни ја Вашата адреса на contact@ilike.mk за да Ви ја пратиме по пошта.

Facebook FAN page
48 Коментари

Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *