Top
Живописни фотографии со птици

Живописни фотографии со птици

Дрвјата и цвеќињата почна да цутат, тревата добива свежо зелена боја, птиците пеат. Едноставно кажано – доаѓа пролетта!

Во продолжение погледнете 20-тина одлични фотографии кои во вистинска смисла ја доловуваат убавината на ова годишно време. Истите се дело на Сју Су. Таа е инструкторка по танц, а фотографијата е нејзина пасија и страст.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *