Top

Танчери во движење

Импресивни фотографии со танчери во движење. Дело на фотографот Bill Wadman. Вистинска уметност. Like!!


Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *