Top
Prolet-2014-iLike-mk-F

Убавите бои на пролетта низ 25 фотографии

И официјално, пред 20-тина дена настапи пролетта на северната хемисфера од планетата Земја. Целиот растителен и животински свет полека се буди од долгиот зимски сон, а Сонцето грее посилно и потопло.

Во продолжение погледнете неколку квалитетни фотографии:
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *