Top
Познати танчери и нивните природни недостатоци

Познати танчери и нивните природни недостатоци

Фотографот Нири Ариели реализирал тематска фотосесија во која главната улога ја имаат познати танчери од Њујорк. Со употреба на инфрацрвена светлина, тој ги потенцирал природните недостатоци на танчерите. Црно-бели фотографии со одлична експресија со јасно видливи лузни, пеги и стрии.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *