Top
Цел сон во една фотографија

Цел сон во една фотографија

Канадскиот фотограф Joel Robison е голем сонувач. Тој се обидува да ги претстави своите соништа преку фотографија. Фотографијата е начин да им го „раскаже“ сонот на своите пријатели.
Критичарите неговите дела ги опишуваат како драматични, поетски, со фина естетика.

Цел сон во една фотографија

Цел сон во една фотографија

Цел сон во една фотографија

Цел сон во една фотографија

Цел сон во една фотографија

Цел сон во една фотографија

Цел сон во една фотографија

Цел сон во една фотографија

Цел сон во една фотографија

Цел сон во една фотографија

Цел сон во една фотографија

Цел сон во една фотографија

Цел сон во една фотографија

Цел сон во една фотографија

Цел сон во една фотографија
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *