Top
Hidden-Smiles-Portraits-of-Vietnamese-iLike-mk-F2

Тематска галерија: Скриени насмевки на Виетнамци

Реан е француски фотограф кој за време на својата туристичка посета на Виетнам воочил дека многу од жителите ја кријат својата насмевка со рацете, како знак на скромност.

Па, токму оттаму потекнува идејата за реализација на проектот наречен „Hidden Smiles“ (во превод „Скриени насмевки“), кој на некој начин ја овековечува оваа вредност на Виетнамците.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *