Top
alba-m-iLike-mk-F

Секојдневието во Европа низ 50 црно-бели фотографии

Алба Морасути е млада и талентирана фотографка од Италија. Таа е љубител на црно-белата фотографија бидејќи, како што вели таа, има поголема вредност и траење. На фотографиите во продолжение се прикажани секојдневието и животот во Европа, а истите се реализирани при нејзините туристички посети на големите метрополи од 2008-ма година, па до денес. Нејзината фотографија претставува одлична игра на контрасти и текстури.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *