Top
bretanja-anael-j-iLike-mk-F

Прекрасните пејзажи на Бретања

Талентираниот француски фотограф Анаел Жоли направил прекрасни пејзажни фотографии од францускиот регион Бретања. На фотографиите ќе имате можност да погледнете убаво сончево време, но и магла, облаци и немирно море.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *