Top

Остров на “хуманите”

Погледнете ги овие тематски фотографии на врвниот копенхагенски фотограф Johan Rosenmunthe. Сесијата носи наслов “Остров на хуманите”, a идејата е да се прикаже животот на дивите животни во урбана околина.


Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>