Top
Оптички илузии креирани со голи тела

Оптички илузии креирани со голи тела

Официјалниот наслов на оваа галерија е „Klecksography“ и истата е дело на талентираниот француски фотограф Оливие В. Тој си поигрува со голите човечки тела креирајќи оптички илузии за гледачот. Она што навистина фасцинира на овие црно-бело фотографии е идеалната симетрија.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *