Top

Огледало

Одлична идеја на модните фотографи Ujina Lee и Thomas Edwards. Тие ја користат симетријата на огледалото за оваа фотосесија. Фотосесијата „Огледало“ навистина привлекува внимание.


Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *