Top
Nadrealni-selfi-fotografii-iLike-mk

Надреалните автопортрети на Џоел Робисон

Веројатно ова се најинтересните автопортрети кои досега сте имале можност да ги видите. Авторот, со помош на фото-манипулации, влегува во еден свој надреален свет пркосејќи им на законите на гравитацијата.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *