Top
Минималистички фотографии Золтан Бекефи

„Минималистички фотографии“ – Галерија на Золтан Бекефи

Одлична галерија со црно-бели фотографии кои се дело на 32-годишниот фотограф Золтан Бекефи од Ирска. Фотографиите претставуваат соврешена игра со светлината и контрастите.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *