Top

Минато и сегашно

Овие фотографии се интересен спој на минатото и сегашно време, кои се прикажани истовремено. Во мало делче од сегашноста се вклопува делче од минатото. Интересно.
Facebook FAN page
1 Коментар

Реплицирајте му на jov mihajlosky Откажете ја репликата

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *