Top

Луди нозе

Апстрактната фотографија не е секогаш волку секси. Tommy Agriodimas е човекот кој во своите кадри ги вклопува прекрасните пејсажи и неговата пасија за женски нозе, кои ги става во фолкусот на своите фотографии.


Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *