Top

LOVE Republic

Нешто за по полноќ, на ден пред викенд. “LOVE Republic” е името на најновата фотосесија на фотографите Hunter и Gatti. Одлично!!


Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>