Top
Love-Snap-iLike-mk-F

Љубовта претставена низ фотографии

„National Geographic“ им даде задача на своите читатели да ја претстават љубовта преку фотографија. На тематскиот конкурс, насловен како „Love Snap“, пристигнале повеќе од 14.000 фотографии направени од професионални фотографи, но и од аматери.

Ги издвојуваме најдобрите:
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>