Top
Ледени пештери

Ледените пештери на Алјаска

Уметникот Кент Миринг го збогатил своето фото портфолио со неколку фотографии кои ги изработил при неговата туристичка посета на Алјаска. Тој направил одлични фотографии од ледената пештера Мендехол која е дел од еден глечер.

Ледени пештери

Ледени пештери

Ледени пештери

Ледени пештери

Ледени пештери
2 Коментари

Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *