Top
Китови фотографирани одблизу

Китови фотографирани одблизу

Предмет на последната фото-сторија на американскиот фотограф Bryan Austin се китовите. Со специјална подводна опрема успеал да направи фантастични фотографии.

Отсекогаш сум сакал да фотографирам под вода. Китовите беа вистински предизвик за мене. Ги доживувам како балерини во океанската шир. Во мене будат чувство на смиреност.

Китови фотографирани одблизу

Китови фотографирани одблизу

Китови фотографирани одблизу

Китови фотографирани одблизу

Китови фотографирани одблизу

Китови фотографирани одблизу

Китови фотографирани одблизу
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>