Top

Инспирација од 80тите

За оваа прекрасна фотосесија Марија-Флер Чарлсворт, црпи инспирација од 80тите. Женскиот поглед е секогаш фокусиран на модата, од каде произлегува и желбата за сензуалност. Понекогаш не ви се потребни многу зборови, туку треба сами да се уверите во убавината на 80тите години.


Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *