Top
Ethereal-Photography-by-Ryan-McGinley-iLike-mk

Голи женски и машки тела во колоритните фотографии на Рајан МекЏинли

Рајан МекЏинли е талентиран фотограф кој живее и работи во Њујорк. Тој е еден од ретките кој може да се пофали со 15-годишна континуирана интернационална кариера.

Ова е неговата најнова тематска фотосесија, во која главната улога ја имаат мажи и жени како од мајка родени. Притоа, фотографот се трудел да долови спонтаност на телата во колоритната околина.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>