Top
Галерија со фотографии од Гренланд

Галерија со фотографии од студениот Гренланд

Галерија со фотографии со исклучително добра рефлексија снимени на студениот Гренланд. Фотографиите се дело на Мајкл Квин.

Greenland-Reflection-iLike-mk-002

Greenland-Reflection-iLike-mk-003

Greenland-Reflection-iLike-mk-004

Greenland-Reflection-iLike-mk-005

Greenland-Reflection-iLike-mk-006

Greenland-Reflection-iLike-mk-007

Greenland-Reflection-iLike-mk-008

Greenland-Reflection-iLike-mk-009

Greenland-Reflection-iLike-mk-010

Greenland-Reflection-iLike-mk-011

Greenland-Reflection-iLike-mk-012

Greenland-Reflection-iLike-mk-013

Greenland-Reflection-iLike-mk-014
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *