Top

Фотографии под вода

Во овој пост може да видите интересни фотографии под вода, дело на американскиот уметник Wayne Levin. Извонредните фотографии од разни морски животни и нуркачи се направени исклучиво во црно-бела техника.


Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>