Top
Фотографии од вчерашната снежна бура во Америка

Фотографии од вчерашната снежна бура во Америка

Првата работна недела од месец март донесе нова снежна бура во Америка. Снегот почна да паѓа во раните утрински часови, а големите снежни наноси и замрзнатите улици резултираа со прекини во нормалниот тек на одвивање на сообраќајот и прогласување вонредна состојба за училиштата.

Во продолжение неколку фотографии од Вашингтон.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *