Top
Interesni-fotografii-od-Romanija-iLike-mk-F

Фотографии кои сведочат за реалноста во Романија

Фотографиите кои го отсликуваат секојдневието во Романија се дело на талентираниот фотограф Тамас Хајду. Дел од нив ќе ве насмеат и расположат, но пак други ќе предизвикаат тажни чувства кај вас.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *