Top
Фантастични фотографии од раскошниот Дубаи

Фантастични фотографии од раскошниот Дубаи

Галерија со 30-тина маестрални фотографии зад кои стои Jens Fersterra од Германија. Фотографиите во прилог се снимени за време на неколку негови посети на раскошниот Дубаи, со апарат Canon 5D Mark III. Со помош на Фотошоп истите се доведени до совршенство.

Уживајте!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>