Top
animetro-iLike-mk-F

Диви животни заглавени во метрото во Париз

Animétro“ е проект на францискиот фотограф и графички дизајнер Клариз Реботјер. Тој фотографирал различни сегменти од метрото во Париз, а потоа на истите вметнал диви животни, трудејќи се да изгледаат што е можно пореално.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>