Top
MbapDubai-iLike-mk-F

Црно-бели фотографии од раскошниот Дубаи

Францускиот фотограф М. Бап направил исклучително добри фотографии во црно-бела техника од светскиот центар на иновациите и раскошот, Дубаи. Преку неговите фотографии ќе имате можност да се запознаете со архитектурата на градот, пазарите и пустините.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>