Top

Canon 4K – Мултифункионално чудо

На изложбата Canon EXPO 2010 во Њујорк, Canon го претстави концептот на новата 8-мегапикселна камера со зум од 24-480 мм, и способност да снима HD видео на 60 фрејмови во секунда. Пред околу еден месец,  Canon објави дека после неколку децении концептот камера и видео камера ќе влезе во историјата, и нив ќе ги замени еден уред. Можеби оваа фраза беше темпирана да се совпадне со моделот 4k.






Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *