Top
adrian_alcorn_iLike_mk-F

Бразилски фотограф направил интересни фотки играјќи си со својата брада

Адриан Аларкон е талентиран фотограф кој живее и работи во Сао Паоло, Бразил. За да ги направи овие фотографии, ја пуштал неговата специфично црвена брада цели 4 месеци. Еден ден ја избричил едната страна од лицето и на истата поставувал најразлични работи со цел да формира цело лице со „брада“.

Црвенобрадиот фотограф Адриан Аларкон

Црвенобрадиот фотограф Адриан Аларкон

Тематската сесија ја нарекол „Fifty Fifty Selfie Barber Shop“.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *