Top
Пловечко засолниште во облик на јајце

Пловечко засолниште во облик на јајце

“Exbury Egg” е името на ова мало засолниште кое всушност претставува мал брод со необична форма. Spud group, Pad studio и Stephen Turner соработувале во креирањето на овој брод. Сончевата енергија е основен извор на електрична енергија за фунцкионирање на електричните уреди кои ги има во него.

Пловечко засолниште во облик на јајце

Пловечко засолниште во облик на јајце

Пловечко засолниште во облик на јајце

Пловечко засолниште во облик на јајце

Пловечко засолниште во облик на јајце

Пловечко засолниште во облик на јајце

Пловечко засолниште во облик на јајце


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *