Top

Водка во пластично шише

SAILOR e шведска еко-водка која се точи во пластична амбалажа со интересни апликации, и е прва од ваков тип во светот. Водката е произведена од јачмен одгледуван во органска средина, четири пати дестилирана и на пазарот е достапна во пет различни вкусови.


Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *