Top

Вкусни колачиња

Не знам дали додека сте пиеле чај сте „јаделе“ ракав од џемпер, цел џемпер, шал.. Импресивно изгледаат овие колачиња со плетени додатоци на нив.


1 Коментар

Реплицирајте му на кате Откажете ја репликата

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *