Top
Vicious-Cycle-iLike-mk

„Vicious Cycle“ – Ултрамодерен велосипед произведен во 10 примероци

Vicious Cycle“ или „Неправилен круг“ е ултрамодерен велосипед, комплетен изум и реализација на Данкан Мекинтаер и Антон Декер. Рамката на велосипедот е направена од истите материјали како на скапите изданија автомобили под логото на „Порше“ и „Ферари“. А, истиот е произведен во строго лимитиран број – само 10 примероци.

Во моментов. „Vicious Cycle“ се вбројува во редот на најиздржливи велосипеди во светот.

Vicious-Cycle-iLike-mk-2

Vicious-Cycle-iLike-mk-3

Vicious-Cycle-iLike-mk-4
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>