Top
Велосипед од дрво

Велосипед од дрво

Овој несекојдневен велосипед изработен од дрво претставува колаборација помеѓу фирмата за производство на велосипеди “BSG” и францускиот дизајнер Thibaut Malet, познат како голем љубител на текстурите од дрво. Се работи за уникатни велосипеди чија основа е изработена од челик и обложена со дрво.

Велосипед од дрво (2)

Велосипед од дрво (3)

Велосипед од дрво (4)

Велосипед од дрво (5)
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *