Top
Up-Balloon-Coffee-Table_red-iLike-mk-F

Уникатна клуб масичка од балони

Дизајнот на оваа маса од балони го потпишува Кристофер Дафи од Англија. Уникатниот дизајн им пркоси на логиката и гравитацијата со самата идеја за лебдење. Десетина балони ја сочинуваа основната контрукција на „Up balloon coffe table“, а завршницата е со калено стакло во кружна форма.

Достапна е во две бои, црвена и златна. Цената варира во зависнот од бројот на балони кои ја дефинираат основата, а истата може да се нарача на следниов линк. Рокот на испорака е од 4 до 12 седмици.

Up-Balloon-Coffee-Table_red-iLike-mk-002

Up-Balloon-Coffee-Table_red-iLike-mk-003

Up-Balloon-Coffee-Table_red-iLike-mk-004

Up-Balloon-Coffee-Table_red-iLike-mk-005

Up-Balloon-Coffee-Table_red-iLike-mk-006

Up-Balloon-Coffee-Table_red-iLike-mk-007
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>