Top
Умна шолја која ги лови капките кафе пред да станат дамки

Умна шолја која ги лови капките кафе пред да станат дамки

Корејскиот дизајнер Kim Keun Ae концепирал шолја за кафе со која ќе им ставите крај на дамките и кружните отпечатоци на работното биро и на вашите документи. Изумот е мошне едноставен. Во долниот дел на шолјата се наоѓа мала вдлабнатина во облик на прстен која ја лови секоја капка која се слева по надворешниот дел.

Отсега безгрижно уживајте во секоја голтка кафе.

Умна шолја која ги лови капките кафе пред да станат дамки

Умна шолја која ги лови капките кафе пред да станат дамки

Умна шолја која ги лови капките кафе пред да станат дамки


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>