Top

Уметност во ролна тоалетна хартија

Anastassia Elias, талентиран француски уметник, создава  прекрасни уметнички дела во ролна тоалетна хартија.


Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *