Top
Ti-Vedo-iLike-mk-F

„Ti.Vedo“ – Дизајнерска ламба со форма на буф

Ti.Vedo“ (што на италијански значи „те гледам“) е несекојдневна ламба со форма на буф, дело на италијанскиот дизајнер Матео Уголини кој е дел од тимот на „Karman“.

Телото на ламбата е изработено од висококвалитетна бела керамика, а е достапна во две големини – помала за закачување на ѕид и поголема која може да стои на под.

Ti-Vedo-iLike-mk-002

Ti-Vedo-iLike-mk-003

Ti-Vedo-iLike-mk-004

Ti-Vedo-iLike-mk-005
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *