Top
Odu

Столчето “Odu” создадено за уживање

Германските дизајнери Confused Direction многу често создаваат современи и уникатни парчиња мебел и предмети. Меѓу нив се вбројува и столчето “Odu” кое има форма на отворена школка и удобен простор за релаксација кој се прилагодува на природната положба на телото. Би посакале опуштање во вакво стол после еден напорен работен ден, нели?

Odu4

Odu2

Odu3

Odu1
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>