Top
beatsdre-iLike-mk-F

Специјална едиција на слушалките „Beats“ од Др. Дре

Фамозните слушалки „Beats“ кои се развиени од популарниот рапер и продуцент Др. Дре доживеаа специјална едиција. Истите доаѓаат со перфектно осмислена кампања, а веројатно највпечатлив момент е перничето изработено од мермер. Слушалките се целосно бели и имаат префинета линија.

beatsdre-iLike-mk-002

beatsdre-iLike-mk-003

beatsdre-iLike-mk-004

beatsdre-iLike-mk-005

beatsdre-iLike-mk-006

beatsdre-iLike-mk-007

beatsdre-iLike-mk-008

beatsdre-iLike-mk-009

beatsdre-iLike-mk-010

beatsdre-iLike-mk-011

beatsdre-iLike-mk-012

beatsdre-iLike-mk-013

beatsdre-iLike-mk-014

beatsdre-iLike-mk-015

beatsdre-iLike-mk-016
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *