Top
Специјална едиција на „J&B“

Специјална едиција на „J&B“

Елитниот англиски алкохолен пијалок „J&B“ претстави специјална едиција наменета за неговите страствени потрошувачи. Станува збор за амбалажа со рачно изработени тетоважи, а истите можат да се купат во студиото „Le Sphinx“ во Париз, Франција.

JB-Limited-Tatoo-Edition-iLike-mk-002

JB-Limited-Tatoo-Edition-iLike-mk-003

JB-Limited-Tatoo-Edition-iLike-mk-004

JB-Limited-Tatoo-Edition-iLike-mk-005

JB-Limited-Tatoo-Edition-iLike-mk-006

JB-Limited-Tatoo-Edition-iLike-mk-007




Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *